Skärpning! (Loa)

Nu har vi inte bloggat på jättelänge. Trodde ett tag att vi skulle konkurera ut Uggla och Schulman på detta med bloggande. Men ikke. Vi lever fortfarande i en liten undanskymd vrå i bloggvärlden. Inte en enda sponsor har hört av sig! Jag tycker det är konstigt med tanke på att vi bloggar om två av världens mest underbara barn. 

Jag lovar inte att vi ska bli bättre men jag lovar att vi ska göra ett gott försök. Inte minst för mormors skull, som har barnbarns förbud...


Zigge går! Japp, ni hörde rätt. Nu springer (nåja) han fram här mellan väggarna. Tyckte i början att det skulle bli ganska kul men inser nu vilket jobb det är att barnsäkra hemmet.

 Zack är sitt vanliga charmiga jag.... och Zigge tänker ut nästa bus

I dag har vi varit och tittat på båten Götheborg 
Zack ville INTE gå ombord för det fanns pirater där och en planka man måste gå ut på och dö. Vi lyckades få honom att fatta att det inte fanns några pirater där men gå ombord skulle han inte...

Sedan åkte vi till farmor och farfar. Faffa drog iväg med en leverans så honom fick vi inte krama. Men farmor ville krama Zack då såg det ut så här:


Zigge däremot var mer kramgo...



Nu tackar jag för mig och hoppas på ett snart återbloggande

, Loa


Äntligen! (Loa)

Jag har försökt att lägga upp en blogg nu i flera dagar men det har inte velat sig. 
Nu hoppas jag att det ska funka. 

Hockey-WM är igång! Vi ser inga matcher men vi hejar. hehe


Zigge är ikke intresserad av hockey. Han diskar!


I lördags blev det Djurparken. Zack gillar att köra bil


och Zigge är mer intresserad av djuren....


Kamelridningen var kul i varje fall...


I går hittade mamma en el-motorcykel på blocket. Billig och kul. Zack blev överlycklig och ville åka till farfar och raca. Vem som vann? Zack förstås!
image181
image182

RSS 2.0